Halfverharde paden aanvullen

Vandaag is zo’n dag dat ik denk: “waarom vind ik die tuin ook alweer zo leuk”? Ik werk me te pletter en ben bekaf. Na het paasweekend ben ik waarschijnlijk niet echt uitgerust maar moe. Dat zie je in tuinbladen nu nooit staan, dat deel met bloed, zweet en tranen. We hebben de laatste drie weken de houthokken weer gevuld met zo’n 9 kuub hout voor het volgende stook seizoen, grond in de moestuin aangevuld met 2 kuub grond en vandaag de schelpenpaden aangevuld met, alweer, 2 kuub schelpen. Ik moet eerlijk zeggen, het ligt er weer prachtig bij, maar door vermoeidheid kan ik er nauwelijks van genieten. Ondertussen groeit het eerste onkruid in de borders vrolijk door maar ik kom er nog niet aan toe. Morgen maar een tractatie en ga ik naar kwekerij De Gaerde in Wouw  om mezelf te tracteren op een paar leuke nieuwe planten. Dan komt het allemaal vast weer weer goed….

Dit bericht is geplaatst in Even bijkletsen, Tuinklussen in april met de tags . Bookmark de permalink.